Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

07. 11. 2022. 10:31 >> 10:30

DžEVDET PEPIĆ

Napad na Darka Bulatovića dokaz u kakvom društvu živimo

Sprečavanje novinara Radio i Televizije Crne Gore Darka Bulatovića da radi svoj posao juče na lokalnim izborima u Šavniku najbolje pokazuje u kakvom društvu živimo, kazao je građanski aktivista Dževdet Pepić u emisiji “Link” Radija Crne Gore.

Policija je saslušala T.Ž. koji je osumnjičen da je juče sprečavao novinara Darka Bulatovića u obavljanju posla, odnosno snimanju biračkog mjesta. Bulatović je prijavio T.Ž. da je pokušao da mu oduzme telefon.

Pepić kaže da je pored lošeg ekonomsko-socijalnog položaja,  više nego teško biti novinar u Crnoj Gori.

“To najbolje pokazuje u kakvom se mi društvu nalazimo kada novinari ne mogu da obavljaju svoj posao”, kazao je Pepić.

Napad na novinara, bio bi po njemu kao napad na službeno lice.

“Novinari treba da se zaštite u Crnoj Gori. Nemojmo da zaboravimo da je napada na novinare uvijek bilo, ali ono što je žalosno je što političari sebi daju za pravo da uređuju rad medijskih poslenika i njima odgovaraju samo oni koji rade njima u prilog”, kazao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније