Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

08. 11. 2022. 12:05 >> 12:04
2

SAVJET ZA KONTROLU

Pratiće rad policije na večerašnjem protestu

Savjet za građansku kontrolu rada policije, po sopstvenoj inicijativi, pratiće postupanje policijskih službenika tokom javnog okupljanja koje je za danas u 18 sati zakazano ispred Skupštine Crne Gore pod nazivom "Ima nas - Niko više nema pravo da ćuti" u organizaciji nevladinog udruženja "Luča".

“Tim povodom sa Upravom policije i Centrom bezbjednosti Podgorica održavaće se stalna komunikacija i saradnja kako bi se osiguralo profesionalno i zakonito postupanje policije zasnovano na poštovanju osnovnih ljudskih prava i sloboda”, saopšteno je iz Savjeta.

Pozivaju građane i sve društvene subjekte da ukoliko budu imali primjedbe na postupanje policije neposredno kontaktiraju članove i članice Savjeta - Zorana Čelebića, Aidu Petrović, prof.dr Dražena Cerovića, dr Milenu Popović Samardžić i prof.dr Branislava Radulovića ili podnesu pritužbu, sa odgovarajućim dokazima, putem e-maila support@kontrolapolicije.me.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније