Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

26. 11. 2022. 20:39   >>  20:46

AKCIJA SPAŠAVANjA U DRUMAMA ZAVRŠENA

Dvije osobe izvučene iz provalije, jedna sa otvorenim prelomom noge

Nakon višečasovne akcije, dva strana državljanina koja su danas upala u provaliju u rejonu Drume u opštini Tuzi, su izvučena i predata ekipama Hitne medicinske pomoći.

Kako je saopšteno u Službi zaštite i spašavanja, jedno lice je zadobilo teže povrede - otvoreni prelom noge, dok je drugo lice bilo bez povreda.

"Alpinistički tim Službe zaštite je u najkraćem roku preduzeo mjere i radnje u cilju imobilizacije i izvlačenja osoba. Ovim putem želimo da uputimo apel svima koji žele da obilaze kanjone i planinske masive da to ne čine bez vodiča i adekvatne opreme", napomenuli su u Službi.

Kako dodaju akcija spašavanja završena je u 19.03h, a poziv od uprave policije su dobili u 15.15 h. Služba zaštite i spašavanja je na lice mjesta uputila jednu posadu sa pet vatrogasaca.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније