Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

02. 12. 2022. 09:55 >> 09:53

"RACIONALIZACIJA TROŠKOVA"

Skupština nabavila dva nova transportna vozila

Skupština Crne Gore nabavila je dva nova transportna vozila, čime će, kako kažu, u značajnoj mjeri biti smanjena novčana izdvajanja koja su do sada bila opredjeljivana za potrebe iznajmljivanja eksternog transporta za potrebe institucije.

“Ovom nabavkom, čiji je osnovni cilj racionalizacija troškova, odnosno smanjenje potrebe za iznajmljivanjem vozila za transportne svrhe Skupštine, biće obezbijeđen komforniji i jednostavniji prevoz djece i zaposlenih u okviru programa Demokratske radionice, prevoz poslanika i stranih delegacija, te zaposlenih u skupštinskoj Službi”, saopštio je Generalni sekretar Skupštine Crne Gore.

Kako kažu, višegodišnji visoki troškovi transfera, prosječna starost skupštinskih službenih vozila, odnosno loše stanje skupštinskog voznog parka, nametnuli su obavezu da se krene u rješavanje ovog izazova, na funkcionalan način, a na zadovoljstvo zaposlenih i gostiju najviše zakonodavne institucije u zemlji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније