Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

05. 12. 2022. 08:43 >> 08:41

AIR MONTENEGRO

Dodatni letovi za Prag, nove destinacije Brno i Bratislava

Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro počeo je sa prodajom karata za letove ka Pragu, Bratislavi i Brnu.Letovi iz Tivta ka Pragu odvijaće se od maja i to četiri puta sedmično, dva puta više u odnosu na ovu godinu, dok će prvi letovi na novim relacijama iz Tivta ka Brnu i iz Podgorice ka Bratislavi početi od juna 2023. godine, saopšteno je iz Air Montenegra.

Kako je saopšteno iz kompanije Air Montenegro, u toku je intenzivna priprema naredne sezone i uspostavljanje starih i novih destinacija ka kojima će saobraćati.

„Zimski period koristimo kako bismo na vrijeme pripremili narednu sezonu, koja će, sigurni smo biti još uspješnija od ovogodišnje. Planiramo širenje flote i ponovno pokretanje letova ka destinacijama koje su se u 2022. pokazale kao vrlo atraktivne za turiste koji dolaze u našu zemlju”, navodi se u saopštenju.

Takođe, u toku su finalne pripreme za otvaranje linija ka novim gradovima, a poseban potencijal vidimo u češkom tržištu odakle postoji velika zainteresovanost putnika.

“Od naredne godine letjećemo za Prag i Brno, a zbog velike potražnje planiramo da povećamo broj letova koji će se odvijati sve do oktobra. U ovom trenutku bilježimo veliko interesovanje i slovačkih turista, koji će imati direktne letove ka Podgorici iz Bratislave“, saopšteno je iz kompanije Air Montenegro.

Kako dodaju, povezivanje sa ovim destinacijama doprinijeće i produženju turističke sezone te promociji Crne Gore kao cjelogodišnje destinacije.

Podsjetimo, nacionalni avio-prevoznik je u 2022. godini letio ka 16 različitih gradova među kojima su: Pariz, Nant, Lion, Cirih, Frankfurt, Kopenhagen, Ljubljana, Beograd, Prag, Banja Luka, Istanbul, Tel Aviv, Katovice, Jerevan, Kairo... Pored navedenih destinacija, Air Montenegro od sledeće godine planira i uvođenje novih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније