Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Т.Г.

14. 01. 2023. 16:18   >>  16:23 9

ADžIĆ

"Razmišljamo o angažovanju Vojske da bi zaštitili obale rijeka i izvorišta"

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić kazao je da je više osoba privedeno zbog nelegalne eksploatacije šljunka i da razmišljaju o angažovanju Vojske Crne Gore kako bi zaštitili obale rijeka i vodoizvorišta.

"Više lica privedeno zbog nelegalne eksploatacije šljunka, razmišljamo o angažovanju Vojske. Radnici Tehnoputa jutros su, iako je stavljen službeni pečat na bazu, nastavili sa nelegalnim aktivnostima", napisao je Adžić na Fejsbuku. 

Naveo je da su "Tužilaštvo i Policija izašli na lice mjesta što je rezultiralo dovođenjem više zatečenih osoba u službene prostorije CB Podgorica radi prikupljanja obavještenja i preduzimanja daljih mjera i radnji iz nadležnosti policije u vezi ovih nelegalnih aktivnosti".

"Zaštitićemo obale rijeka i vodoizvorišta, razmišljamo i o angažovanju Vojske Crne Gore", zaključio je Adžić. 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније