Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 01. 2023. 09:16   >>  12:19

"ZAHUMLjE" NIKŠIĆ

Literarni konkurs za učenike osnovnih škola

Javna ustanova Zahumlje – Nikšić raspisala je literarni konkurs na temu "Mama je glagol od glagola raditi", koji je otvoren za učenike od 1. do 9. razreda osnovnih škola iz Crne Gore.

Broj radova koje jedan učenik može poslati (poezija, proza) nije ograničen.

"Dodjela nagrada će se održati u sali Zahumlja, 8. marta sa početkom u 12 časova, u okviru prigodnog programa posvećenog majci o čemu će nagrađeni učenici i njihovi nastavnici biti blagovremeno obavješteni. Radove učenika sa sledećim podacima (ime i prezime učenika, razred, škola, broj telefona, adresa, ime i prezime predmetnog nastavnika) slati na adresu: JU Zahumlje, V proleterska, broj 17 Nikšić", saopšteno je iz Zahumlja.

Konkurs je otvoren do 1. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније