Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.М.

02. 06. 2023. 11:20 >> 11:34

ADžIĆ

"Nakon 30 godina MUP-a posjetio policiju u Šavniku i Žabljaku"

Menadžment Ministarstva unutrašnjih poslova posjetio je policiju u Šavniku i Žabljaku nakon 30 godina, sjever zaslužuje veću posvećenost, kazao je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

„Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku da sa komadirima stanica policije Žabljak i Šavnik razmijenim mišljenja o trenutnoj situaciji kada je u pitanju stanje bezbjednosti u ovim opštinama“, poručio je ministar Adžić nakon posjete ovim stanicama policije.

Policija svoje aktivnosti u ovim opštinama preduzima profesionalno, rezultati su pohvalni, a zajednički je konstatovano da je potrebno snaženje kadrovskih kapaciteta i osavremenjivanje kako bi se došlo do još boljih rezultata u sprečavanju, ali i  brzom rasvjetljavanju krivičnih djela.

Komandiri su istakli da je ovo prvi put da organizacione jedinice policije u ovim opštinama posjeti menadžment MUP-a, te da se nakon 30 godina prvi put pruža prilika da se direktno iznesu izazovi sa kojima se susrijeću u radu. Naglasili su da smatraju da je upravo kvalitetna koordinacija i podrška neophodna za dobre rezultate.

"Naš prioritet je princip istovjetnog djelovanja prema svim organizacionim jedinicama, bez obzira na veličinu teritorije koja je u njihovoj nadležnosti, kazao je ministar.

Adžić je kazao da je jednako tako važno da svi službenici imaju mogućnost usavršavanja i napredovanja u skladu sa postignutim rezultatima, jer je to način da se dodatno motivišu policijski službenici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније