Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

04. 06. 2023. 10:28 >> 10:29
1

ADžIĆ U NIKŠIĆU

"Nastavljamo sa snažnim udarima na kriminalne organizacije"

Dobri rezultati na planu oduzimanja oružja pokazatelj su volje i odlučnosti da Crnu Goru učinimo sigurnijim mjestom za život, zaključak je sastanka ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića sa načelnikom Odjeljenja bezbjednosti Nikšić.

Kako je saopšteno iz MUP-a sagovornici su se saglasili da je bezbjednosna situacija u Nikšiću povoljna, te da se građani i posjetioci ove opštine mogu osjećati sigurno. 

“Razlog tome je i veliki broj  akcija kojima je zadat snažan udarac organizovanom kriminalu i članovima organizovanih kriminalnih grupa.  Sa tim aktivnostima nastavljamo i dalje”, kazao je ministar Adžić.

Sastanak je, kako navode, bio prilika da policijski službenici upoznaju  ministra sa izazovima sa kojim se suočavaju i svim aktuelnim pitanjima koja se tiču nadležnosti policije. 

Ističući da je za rad policije i kvalitetne rezultate neophodno  investiranje u opremu, ali i ljudske resurse, ministar je istakao da će u narednom periodu uložiti dodatne napore u pravcu omogućavanja policiji da bude još efikasnija, a građani zadovoljniji njenim radom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније