Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

30. 03. 2024. 13:12 >> 13:12
Čitaj mi:

Đeka

"Uskrs da podsjeti na istinske hrišćanske vrijednosti"

Ministar ljudskih i manjinskih prava Fatmir Đeka, uputio je čestitku nadbiskupu barskom, monsinjoru Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom, monsinjoru Ivanu Štironji, svom uvaženom sveštenstvu i redovništvu i katoličkim vjernicima/ama, svima koji Uskrs proslavljaju po gregorijanskom kalendaru.

Svima vjernicima/ama koji ga proslavljaju najiskrenije želim da ove blage dane provedu u duhu razumijevanja, sreće i praštanja.

Neka dani Uskrsa podsjete na istinske hrišćanske vrijednosti, obnove nadu i proslavljaju život.

Ovo su dani koji posebno podsjećaju na uzajamno poštovanje koje naše društvo baštini decenijama. Ispunite svoj život novom nadom i novim ciljevima za ovaj sveti praznik. Neka vaše domove tokom Uskrsa ispune harmonija, spokoj, zajedništvo i mir, poručio je ministar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније