Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.V.

08. 04. 2024. 16:57 >> 06:40
3
Čitaj mi:

NASTAVAK SJAJNIH REZULTATA

Televizija Crne Gore najgledanija i u martu

Javni servis nastavlja da ostvaruje sjajne rezultate iz mjeseca u mjesec prema podacima MTEL-a.

U martu uz programe Radio Televizije Crne Gore (RTCG) je bila gotovo trećina gledalaca. Udio u gledanosti sva tri programa Javnog servisa bio je 31,66 odsto.

Prema podacima Crnogorskog Telekoma i IPSOS-a, u martu su programi RTCG-a bili  najgledaniji.

Ukupan šer, odnosno udio u ukupnoj gledanosti programa, iznosio je 18,66%, odnosno uz RTCG-1 je bilo 14,72%, a uz RTCG-2 3,94% gledalaca.

Sjajne rezultate bilježi i Dnevnik 2 Javnog servisa. Ukoliko uporedimo podatke o gledanosti iz oktobra, Dnevnik 2 bilježi rast od 54 odsto i rast ukupnog udjela od 11,75 odsto.

Prosječna gledanost Dnevnika 2 je u martu bila skoro 92,000, dok je u oktobru iznosila gotovo 60,000.

Jutarnji program je i dalje najgledaniji u tom terminu. Uz "Dobro jutro Crna Goro" je prosječno u martu bilo 37,16 odsto ukupnog udjela gledalaca.

Izvanredne rezultate bilježi i naš portal. Prema podacima sajta za analitiku "SimilarWeb", Portal RTCG bilježi 2,3 miliona posjeta što ga svrstava u sam vrh kada je u pitanju čitanost portala u Crnoj Gori.

Javni servis nastavlja da bilježi sjajne rezultate kada su u pitanju i društvene mreže.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније