Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

16. 04. 2024. 16:47 >> 16:49
Čitaj mi:

preduzetnik studentima

Svaki uspjeh jednako kao i izazov vrijedna je prilika za sticanje znanja

Svaki uspjeh u preduzetničkim vodama i u praksi uopšte bio je jednako kao i svaki izazov, vrijedna prilika za sticanje znanja, poručio je preduzetnik Ilija Pavićević.

On je to kazao na Small Business Talks događaju organizovanom u okviru platforme Biću preduzetnik/ca koji je danas održan na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore (UCG) u Podgorici.

Kako je saopšteno sa fakulteta, studenti zainteresovani za temu preduzetništva ispunili su danas salu Mediteran.

Veliko interesovanje, kako su kazali, vladalo je za razgovor koji su docent dr Vladimir Đurišić i mr Nikola Mišnić vodili sa, nekad studentom a danas uspješnim preduzetnikom Ilijom Pavićevićem.

Ilija je sa studentima podijelio svoju priču o uspjehu koji nije došao lako i odjednom, već je za to bilo potrebno dosta znanja, truda i upornosti.

On je danas vlasnik agencije Perla koja se od 2018. godine bavi profesionalnim upravljanjem i održavanjem stambenih zgrada u Podgorici.

"Kao naš alumnista, poručio je prisutnim studentima da ga je znanje koje je stekao na Ekonomskom fakultetu ohrabrilo da se upusti u preduzetničke vode, ali da je za uspjeh bilo neophodno da to znanje godinama proširuje i unapređuje radom u praksi. Poručio im je i da je svaki uspjeh na tom putu bio, jednako kao i svaki izazov, vrijedna prilika za sticanje znanja", navodi se u saopštenju Ekonomskog fakulteta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније