Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

24. 04. 2024. 15:37 >> 15:38
Čitaj mi:

U ZAVODU ZA TRANSFUZIJU

"Čini dobro" organizovala akciju davanja krvi

Fondacija „Čini dobro“ organizovala je akciju dobrovoljnog davanja krvi pod sloganom u Zavodu za transfuziju u Podgorici.

Kako je saopšteno iz fondacije, u akciji su učestvovali zaposleni iz IT zajednice, bankarskog sektora, sektora osiguranja, kao i građani i građanke.

Kako je kazala direktorica Fondacije Marija Manja Jovović, akcijama dobrovoljnog davanja krvi koje u kontinuitetu organizujemo zajedno sa našim donatorima, prijateljima i partnerima pomažemo Zavodu za transfuziju krvi u prikupljanju ovog humanog lijeka.

"Bitno je da budemo svjesni da organizovanjem i učešćem u ovakvim akcijama, činimo dobro, tačnije pomažemo da se spasi nečiji život. Takođe, važno je da naši građani i građanke znaju da u situacijama kada im je potrebna ova dragocjena tečnost mogu računati na našu solidarnost i podršku”, rekla je Jovović.

U akciji su učestvovali zaposleni iz kompanija: Codeus, First Line Software, Naučno tehnološki park, Hipotekarna banka, Data Design, Logate, ZIRA, Poslovna inteligencija, Robot Code, Wiener Stadtische životno osiguranje a.d. Podgorica, kao i pojedinci koji su se priključili akciji koju je podržala i kompanija Water Group D.O.O.

Fondacija će do kraja godine organizovati još dvije akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније