Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B.

01. 05. 2024. 15:13 >> 15:15
Čitaj mi:

PRAZNICI DOVELI TURISTE

Gužve na GP "Sitnica", u Kotoru preko 8.000 gostiju

Zbog povećanog prliva gostiju u Crnu Goru na svim graničnim prelazima u Herceg Novom zabilježene su gužve dok se na Sitnici čekalo i do sat vremena, saopštili su za TVCG iz Uprave policije.

“Gužve su na svim graničnim prelazima u Herceg-Novom, mada mi se trudimo da to čekanje smanjimo na najmanju moguću mjeru. Zabilježili smo na graničnom prelazu Sitnicu gužve od oko sat vremena na ulasku u Crnu Goru”, kazao je za TVCG Dejan Janković, komandir stanice granične policije u HN.

A gužve su juče i danas zabilježene i na drugoj strani zaliva, u Kotoru.

Prvi čovjek grada Vladimir Jokić svjestan je kaže velikih saobraćajnih gužvi, ali uvjerava da lokalna uprava radi sve da one budu manje.

Kaže da je samo juče u Kotoru bilo preko osam hiljada turista, te da očekuju i više nego dobru ljetnju turističku sezonu.

Građani se od danas ponovo mogu voziti i žičarom Kotor-Lovćen, a Jokić je najavio olakšiće za lokalno stanovništvo.

“Pozivam građane Crne Gore i građane Kotora da dođu i posjete ovaj objekat koji se dugo čekao, koji je kada je krenuo da se radi brzo urađen i danas služi na ponos cijeloj Crnoj Gori”, kazao je Jokić za TVCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније