Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

02. 05. 2024. 14:36 >> 14:37

TIVAT I PODGORICA

Policija će snimati utakmice Arsenal-Budućnost i Budućnost Voli - Partizan NIS

Uprava policije najavila je snimanje fudbalske utakmice Arsenal-Budućnost, kao i košarkaške utakmice Budućnost Voli - Partizan NIS.

“Shodno čl. 93 Zakona o unutrašnjim poslovima policijski službenici će snimati fudbalsku utakmicu koja će se odigrati između FK „Arsenal“ iz Tivta i FK „Budućnost" iz Podgorice. Utakmica će se odigrati 04.05.2024.godine (subota) sa početkom u 17.00 časova, na stadionu FK "Arsenal" u Tivtu”, navodi se u saopštenju.

Snimanje će se vršiti 04.maja u periodu od 16 do 20 časova.

Takođe, policija će snimato košarkašku utakmici u okviru regionalnog takmičenja ABA liga, koja će se odigrati između KK „Budućnost Voli“ iz Podgorice i KK „Partizan NIS“ iz Srbije (Beograd).

“Utakmica će se odigrati 07.05.2024.godine (utorak) sa početkom u 18.00 časova, u SC „Morača“ u Podgorici. Snimanje će se vršiti 07.05.2024.godine (utorak) u vremenskom periodu od 17.00 do 21.00 časova”, saopšteno je iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније