Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

13. 05. 2024. 12:57 >> 12:57
Čitaj mi:

U subotu

Šesto izdanje Festivala roditeljstva Porodica Fest: Program najbogatiji do sada

Šesto izdanje najvećeg događaja za djecu i roditelje na otvorenom u našoj zemlji, Festivala roditeljstva Porodica Fest, biće organizovano u subotu, 18. maja, u parku ispred Dvorca Petrovića na Kruševcu u Podgorici.

Organizatori Festivala su udruženje Roditelji i njegovo socijalno preduzeće Kreativa Lab. Partneri Festivala su Glavni grad Podgorica, IDEA, M:tel i Erste banka, dok su prijatelji Festivala: CGES, Jumbo, Addiko banka, CKB i KidsLand. Festival se organizuje povodom Međunarodnog dana porodice koji se širom svijeta obilježava 15. maja.

Program Festivala, koji će trajati od 11 do 21 čas, i ovog puta je brižljivo osmišljen kako bi bio zanimljiv svim članovima porodice. Zahvaljujući podršci partnera i brojnih prijatelja Festivala, mališani će ovog puta na centralnoj bini uživati u dvije pozorišne predstave, u muzičkim i plesnim koncertima, animatorskim i zabavnim tačkama, dok će u 13 tematskih zona u parku imati priliku da učestvuju u preko 50 kreativnih, edukativnih, umjetničkih, naučnih, čitalačkih i sportskih radionica i u različitim zabavnim aktivnostima.

Tokom festivala biće održan i porodični sajam u okviru koga će se predstaviti: S Press +, Pufies Calgo Mn, Glosarij, Neregelia, Meditas, Imlek, Helen Doron English Montenegro, Mortimer English Club Podgorica, PPU Eko vrtić Bambino, PPU The DODO, Sova kids, 4U Pharma, Ellina Maštalica, Bokica Alojica Forever, Atelje Manufaktura, CreArt Toys.

“Preporučujemo roditeljima da subotu rezervišu za druženje u najljepšem podgoričkom parku jer smo sigurni da će biti oduševljeni brojnim sadržajima koje smo pripremili za njihove mališane. Na Festival stižu brojni gosti koji će prirediti dan za pamćenje. Slavićemo porodicu na najljepši mogući način, boraveći u prirodi učićemo kroz igru, zabavljaćemo se, uživati u druženju i u kvalitetnim sadržajima. Mališani će danima prepričavati doživljaje sa Festivala, u to smo uvjereni. U subotu SVI U PARK!“, poručuju iz udruženja Roditelji.

Program Festivala biće dostupan na zvaničnom Instagram profilu @porodicafest kao i portalu Roditelji.me i njegovim kanalima na društvenim mrežama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније