Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekologija

[ R.B. ]

21. 01. 2023. 22:57   >>  22:53

OBJAVIO PREPISKU

Vujisić: Ko brani državu, a ko devastatore?

Novinar i aktivista, Vuk Vujisić, saopštio je da ljudi koji treba da zaštite državno i procesuiraju pljačkaše državnog dobra, traže alternative firmama koje devastiraju državnu imovinu i time u dužem periodu vrše krivična djela , uz to duguju državi poreze, a radnicima doprinose. On je na Facebook-u objavio poruke iz Viber grupe Operativnog tima za borbu protiv nelegalne eksploatacije šljunka.

Vujisić je ocijenio da su stavovi funkcionera i službenika tog tima skandalozni, protiv javnog interesa, i poručio da se mora izvršiti pritisak.

"Ako pitate šta se čeka sa uklanjanjem nelegalnih separacija i firmi koje godinama pljačkaju državu i ugrožavaju Regionalni vodovod, mislim da će vam sada sve biti jasno. Umjesto da ih procesuiraju oni ih štede i traže mogućnost da im daju neko novo parče naše zemlje, a do tada se čeka. Dok god su nam ključevi države kod ovakvih službenika i funkcionera nema sreće u borbi protiv ovih aktivnosti i korupcije", napisao je Vujisić.

Dodao je i da je objavljena prepisaka za hitnu smjenu čelnika Operativnog tima i Direktora uprave za imovinu i katastar.

"Dok je ovakva situacija nema više šta da pričamo o tome da ovaj operativni tim vodi neku borbu protiv eksploatatatora i frimi čiji vlasnici itekako imaju novca, a to zna cijela Crna Gora.
Ovo vam je isto kao da nećete da zatvorite lanac šverca cigareta jer će šverceri i vozači ostati bez posla. Zašto državni službenici koje plaćamo ne brane javni interes i državnu imovinu već pregovaraju sa uzurpatorima i devastatorima i prave kompromise", naveo je Vujisić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније