Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina biznis ]

26. 09. 2020. 09:42   >>  09:41 2

SKUPŠTINA AKCIONARA

Vukotić napustio Bord direktora Plantaža

Funkciju predsjednika Borda direktora kompanije Plantaže više neće obavljati Veselin Vukotić, odlučeno je na Skupštini akcionara tog preduzeća.


Akcionari su odlučili i da u Bordu bude devet, umjesto dosadašnjih sedam članova, kao i da se naknade predsjedniku i članovima tog tijela dupliraju, odnosno da za predsjednika iznose dvije prosječne plate u preduzeću, a za članove po jednu i po, piše Dan.

Do sada je naknada za predsjedniku Borda direktora iznosila jednu prosječnu zaradu, a za članove 70 odsto od tog iznosa. U prošloj godini prosječna plata u Plantažama bila je 740 eura.

Vukotić, koji je više od decenije na funkciji predsjednika Borda direktora Plantaža, nije prisustvovao Skupštini akcionara, a izvršna direktorica Verica Maraš objasnila je da nije došao zato što je bio u kontaktu sa osobom zaraženom koronavirusom.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније