Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

14. 09. 2021. 15:52 >> 15:54

PLANTAŽE

"Povećanje izvoza vina na poljskom tržištu"

Vina "Plantaža" ulistana u najznačajnije poljske trgovinske lance Le clerc, Intermarche, Piotor i Pawel i Rosmann, saopštio je izvršni direktor kompanije "13. Jul – Plantaže" Miroslav Vuković.

Kako navode iz kompanije, Vuković sa saradnicima iz sektora prodaje, ove sedmice, boravi u Poljskoj, gdje će imati intezivne pregovore sa poslovnim partnerima o potpisivanju komercijalnih ugovora, koji će višestruko povećati izvoz vina Plantaža na poljskom tržištu u narednom periodu.

"Strateškim sagledavanjem ovog tržišta, aktivnostima sektora prodaja, od nedavno su vina Plantaža ulistana u najznačajnije poljske trgovinske lance Le clerc, Intermarche, Piotor i Pawel i Rosmann", navode u saopštenju.

Tokom ove posjete Varšavi, osim pregovora sa trgovinskim lancima, predstvanici Plantaža će imati niz sastanka i razgovora o jačanju saradnje i sa predstavnicima HORECA sektora.

"Vinima Plantaža obezbijeđena je liderska pozicija i dominanta zastupljenost u lancu luksuznih nacionalnih restorana Munja. Lanac restorana Munja u vlasništvu je porodice Veska, Danila i Peka Đurovića, koji su porijeklom iz Crne Gore", rekao je Vuković.

Ističu da prodaja vina Plantaža za prvih osam mjeseci ove godine bilježi rast kako na domaćem, tako i na inostranom tržištima, dodajući da Plantaže nastavljaju trend rasta prodaje i u Poljskoj.

"Ova posjeta će osnažiti osnovu za uspostavljanje i razvoj dugoročnih kvalitetnih odnosa sa kupcima koji će, u značajnoj mjeri, rezultirati, povećanjem izvoza vina Plantaža na tržištu Poljske. Pažljivo analiziramo svako tržište i uvjereni smo da ćemo inteziviranjem saradnje i planiranim aktivnostima u narednom periodu nastaviti sa pozitivnim trendom rasta prodaje i ojačati poziciju vina Plantaža na svim tržištima", zaključuje Vuković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније