Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J.

28. 10. 2021. 13:23 >> 13:26
1

GUNGOR IBRAHIMOVIĆU

CG interesantna za ulaganje biznismenima iz Turske

Predsjednik Asocijacije turskih biznismena i investitora u Crnoj Gori Ertac Gungor u narednom periodu očekuje da Asocijacija uspostavi još bolju saradnju sa brojnim opštinama na sjeveru Crne Gore, kako bi, kako je kazao, kroz konkretne pripremljene projekte mogli pozvati turske biznismene da investiraju u Crnu Goru.

Gungor je to kazao tokom sastanka sa predsjednikom Bošnjačke stranke Ervinom Ibrahimovićem.

Oni su u Podgorici razgovarali o radu Asocijacije, kao i o potencijalima koje Crna Gora može pružiti investitorima iz Turske.

Gungor je zahvalivši se na prijemu kazao da je Crna Gora veoma interesantna za ulaganje kapitala biznismenima iz Turske.

Kako je saopšteno iz Bošnjačke stranke, Ibrahimović je istakao da je podatak da je skoro četvrtina inostranih kompanija koje posluju u Crnoj Gori iz Turske, pokazatelj dobre poslovne klime, ali i odnosa između dvije države.

"Predsjednik BS je kazao da ga raduje veliko interesovanje biznismena iz Turske, uz napomenu da sjever Crne Gore pruža ogromnu šansu za ulaganje", navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније