Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

27. 12. 2013. 19:04 >> 21:02
2

REAGOVANJE

Drecun i EPCG: Krgović govori neistine

Na optužne bivšeg guvernera Centralne banke Crne Gore Ljubiše Krgovića da je premijer Đukanović od njega tražio da dozvoli Prvoj banci korišćenje obaveznih rezervi, koja ona nije imala, u angažmanu za nikšićku Željezaru, a što je suprotno zakonu, reagovao je nekadašnji izvršni direktor Prve banke Predrag Drecun. Kaže da navodi Krgovića nijesu tačni i da je banka imala obavezne rezerve, koje je koristila u skladu sa Zakonom.

Drecun takođe demantuje i optužbe Krgovića da je na račun dokapitalizacije banke Elektroprivredi bilo dozvoljeno da povećava cijenu struje. Istup Krgovića bivši direktor Prve banke doživljava isključivo kao politički.

 

Direktor Direkcije za odnose sa javnošću Elektroprivrede Crne Gore, Rajko Šebek, kaže da nije tačno da je u periodu i nakon dokapitalizacije Prve banke došlo do povećanja cijene struje.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније