Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

TVCG [ R.B. ]

27. 06. 2022. 10:31 >> 10:29
1

VUJOŠEVIĆ U "LINKU"

Zbog nepoštovanja "Evrope sad" 130.000 eura kazni

Projekat "Evropa sad" se mnogo bolje primjenjuje u praksi, nego što se očekivalo, kazala je vd direktorica Uprave za inspekcijske poslove, Ana Vujošević. U emisiji "Link", na Radiju Crne Gore, kazala da izrečeno oko 130 hiljada eura kazni za nepoštovanje tog programa.

"Izrekli smo oko 130.000 novčanih kazni za nepoštovanje programa Evropa sad, 202 prekršajna naloga, 191 pred Sudom za prekršaje, tako da, kako smo očekivali, projekat se mnogo bolje primjenjuje u praksi. Mislim da su poslodavci to jako ozbiljno shvatili, pritisak državnog aparata je doveo do pozitivne primjene, sa manjim odstupanjima. Najveća odstupanja su se odnosila na neisplatu iznosa od 450 eura", kazala je Vujošević u "Linku".

Poslije reakcije i intervencije Inspekcije rada, kako je dodala, to je ispravljeno.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније