Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ TVCG ]

10. 07. 2022. 07:05 >> 07:22
2

STRUČNJACI SAVJETUJU

Za bezbjednu vožnju auto-putem poštovati signalizaciju

Dugoočekivani, prvi crnogorski autoput zvanično će biti otvoren za tri dana. Ukoliko vozače brine da li će se snaći, stručnjaci za saobraćaj poručuju da sve što je potrebno je da se poštuje signalizacija. Maksimalna brzina je 100 km na sat. 

I dok su u toku posljednje pripreme za puštanje u saobraćaj prvog crnogorskog autoputa, stižu informacije kako treba da se njime vozi. Papučicu gasa smijete da pritisnete maksimalno do 100km na čas. Kad pređete naplatnu rampu čekaju vas tri trake, pa je vazno da izaberete pravu.

Strogo je zabranjena voznja u rikverc ili polukružno okretanje. Ukoliko ste promašili izlaz za isključenje sa autoputa ne paničite. 

Sve ono što se dešava u zatvorenom dijelu autoputa tj. u tunelima pokriveno je kamerama. U slučaju bilo kakvog problema ovdje iz komandnog centra aktiviraju se sve nadležne sluzbe policija, vatrogasci ali i oni koji održavaju i nadziru autoput

Dobra vijest je i da će voznja autoputem prvih 7 dana biti besplatna.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније