Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.M.Lj. ]

22. 09. 2022. 14:22 >> 14:19

SASTANAK SA IBRAHIMOVIĆEM

Turski investitor zainteresovan za ulaganje u energetiku i puteve

Predstavnik jedne od najvećih kompanija u Turskoj (Doğuş Holding) Hasan Arat na sastanku sa potpredsjednikom Vlade Ervinom Ibrahimovićem kazao je da je zainteresovan za ulaganja u putnu i energetsku infrastrukturu, kao i u turizam i ugostiteljstvo, saopšteno je iz Ministarstva.

Kompanija Arata, kako navode iz ministarstva obuhvata više sektora, sa preko 300 kompanija i 19.000 zaposlenih.

“Gospodin Arat predstavio je projekte i ulaganja ove kompanije i naglasio zainteresovanost za ulaganja naročito u putnu i energetsku infrastrukturu, kao i u turizam i ugostiteljstvo u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju.

Potpredsjednik Vlade Ibrahimović predstavio je ključne infrastrukturne projekte u oblasti saobraćaja i energetike koji se sprovode u Crnoj Gori i naglasio značaj turističkih potencijala na sjeveru Crne Gore, kao i u našoj najjužnijoj opštini Ulcinj. “Potpredsjednik Vlade Ibrahimović pozvao je predstavnika Dogus Holdinga da zajedno sa svojim partnerima obiđu Crnu Goru i uvjere se u potencijale koje ova zemlja pruža, naročito u onim manje razvijenim opštinama na sjeveru Crne Gore i na licu mjesta se upoznaju sa postojećim i planiranim projektima”, kazali su iz Ministarstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније