Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Ч.Ј.

08. 02. 2023. 12:52 >> 12:57

ABAZOVIĆ RAZGOVARAO SA INVESTITORIMA

Investitori iz UAE zaintersovani za projekte u Budvi, Ulcinju i na sjeveru

Investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) zainteresovani su za ulaganja u projekte u Budvi, Ulcinju i na sjeveru Crne Gore.

To je saopšteno nakon sastanka predsjednika Vlade Crne Gore i tehničkom mandatu Dritana Abazovića i predsjednika i osnivača Ajana Holding grupe Abdula Muhameda Matara Lahej Alfalasija, koji je renomirani svjetski investitor iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Sastanku je prisustvovao i Nemanja Jovanović direktor NIOUM General trading, koja je integralni dio te grupacije.

"Na sastanku je razmatrana realizacija projekata u Budvi, Ulcinju i na sjeveru Crne Gore, za koji su zainteresovani pomenuti investitori", navodi se u saopštenju. 

Kako je saopšteno iz Vlade, premijer je tokom razgovora sagovornike upoznao sa potencijalima Crne Gore, naročito u oblasti zdravstvenog turizma i infrastrukture, ističući istovremeno da je Crna Gora otvorena za investicije sa Bliskog Istoka. 

"Investitori su iskazali oduševljenje prirodnim ljepotama Crne Gore, navodeći da im je plan da obiđu više opština kako bi se na licu mjesta uvjerili u potencijale sa kojima naša država raspolaže", saopšteno je iz Vlade Crne Gore. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније