Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Slobodan Doknić, TVCG ]

06. 06. 2023. 14:14 >> 14:26
1

U ŽELjEZARI OTVOREN RADNIČKI RESTORAN

Hierl: Proizvodnja čeličnih užadi na jesen

Tomas Hierl prvi invenstitor u Željezari kazao je da je u tu kompaniju došao da prozvodi čeličnu užad i najavio da će u narednom periodu proizvoditi i žicu i sirovinu za užad. On očekuje da proizvodnja počne na jesen i da u naredne dvije do tri godine zaposli od 100 do 200 radnika.

On se zahvalio na podršci na koju je naišao u Željezari.

"Hvala na podršci na koju sam naišao ovdje da bih započeo proizvodnju čeličnih užadi. Ovdje smo došli samo zbog užadi, a zadovoljstvo mi je da kažem da ćemo proizvoditi i žicu, sirovinu za užad i samu užad", kazao je njemački investitor Tomas Hierl.

Početak proizvodnje najavio je za jesen.

"Naravno da je to proces koji će se odvijati narednih godina. Prve mašine stižu i očekujemo da zaposlimo 100-200 ljudi u naredne 2-3 godine. Na jesen, sada stižu 3 mašine, očekuje nas instalacija istih i obuka radnika", kazao je Hierl.U prisustvu brojnih zvanica, predsjednika Vlade u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, menadžemnta fabrike i radnika, danas je u krugu EPCG Željezara Solar otvoren radnički restoran.

Prije zvaničnog otvaranja radnici Željezare su poželjeli dobrodošlicu, dok se Ivan Vujović u ime Sindikata zahvalio premijeru, predsjedniku Opštine Nikšić i menadžmentu EPCG i Željezare na naporu koji su uložili da fabrika opet počne sa radom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније