Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.B.

30. 12. 2023. 18:39 >> 19:40
2

BORD ODLUČIO

Nevenka Janković izabrana za direktoricu EPCG Željezara

Inženjerka Nevenka Janković danas je izabrana za izvršnu direktoricu EPCG Željezara Nikšić.

"Sa zadovoljstvom i ponosom sam prihvatila ulogu izvršne direktorice EPCG Željezara Nikšić. Zahvaljujem se Odboru direktora koji mi je ukazao povjerenje. Ja ću nastojati da ga opravdam. Zajednički ćemo stremiti ka jednoj zacrtanoj misiji, a to je uspješno poslovanje kompanije", poručila je kratko Janković.

Nevenka Janković ima preko 21 godinu iskustva rada u Željezari Nikšić na različitim pozicijama. Završila je Metalurški fakultet.

O izboru kandidata odlučivao je Bord direktora u sastavu: Lidija Nikolić, Milinko Čvorović, Ratko Dubljević, Fuad Feratović, Đorđije Garčević i Radovan Đikanović.

Kandidati za direktora EPCG Željezare Nikšić su pored Janković bili i Draško Piljević, Radoje Karadžić i Milan Kosović.

Željezara je, inače, bez čelnog čovjeka i u Odboru direktora, jer je Maksim Vučinić zbog, kako je prijavio, verbalnog i fizičkog napada na zboru radnika, podnio ostavku na to mjesto.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније