Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.Lj.

02. 05. 2024. 15:46 >> 22:02
Čitaj mi:

ŠUKOVIĆ

Auto-putem prošlo 50 odsto više vozila nego prošle godine

Prethodna dva dana pojačan je intezitet saobraćaja na auto-putu Mateševo- Kolašin. Iz Monteputa su saopštili da je tom dionicom prošlo 50 odsto više vozila u odnosu na isti period prošle godine.

“Mogu reći da je u utorak,  dan prije praznika, bilo nešto preko deset hiljada vozila. Juče govorimo o cifri od nešto preko jedanaest hiljada, dakle nekih dvadeset jedna, dvadeset dvije hiljade vozila tokom dva dana praznika prošlo je auto-putem”, kazao je Obrad Šuković iz kompanije Monteput. 

Prošle godine u istom periodu  zabilježeno je blizu 15.000 vozila.

 “Ove godine pričamo o cifri od preko 21.000 vozila, što je nekih 50 odsto više u poređenju sa prošlom godinom”, kazao je on. 

Više vozila znači i više novca. Šuković je istakao da je 30.04. i 01.05. ukupan prihod bio preko 80.000 eura.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније