Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

B.B.

28. 06. 2022. 14:33 >> 14:35

MARKUŠ

"Zbog maćehinskog odnosa Glavnog grada nikad manje zasada u Zeti"

Iz Prave Crne Gore ističu da gradonačelnik Ivan Vuković priča o Podgorici kao evropskoj metropoli, a zaboravlja brojne sugrađane koji žive u toj istoj 'metropoli', posebno Zeti, gdje zbog maćehinskog odnosa Glavnog grada ne mogu da rade i proizvode na svojim imanjima.

"Dok piše jadikovke nad Zetom, Vuković vjerovatno ni ne zna da je ove godine nikad manje zasada u toj istoj Zeti. A sve to zbog maćehinskog odnosa Glavnog grada. Ljudi su umorni od protestovanja i bacanja poljoprivrednih proizvoda svake godine, pa su ove godine odlučili da sade i rade samo za sebe. Tužno, ali još jedan plastičan primjer rukovođenja DPS-a", navodi član Opštinskog odbora Prave Stefan Markuš.

Vuković, kako navodi Markuš, pokušava od Gorice do Ljubovića da sanira štetu koju je sa svojim kadrovima nanio plućima Podgorice.

"Predstava na Gorici, gdje je divlja gradnja osakatila brdo, katastrofalan je pokušaj izvrtanja činjenica. Sada i na Ljuboviću, gdje je divlja i neplanska gradnja dostigla možda i još veće razmjere, odlazeći gradonačelnik ide da se fotografiše i obećava šetalište. Sve bi to bilo lijepo da upravo njegova administracija nije direktno kriva, tako da je ovdje riječ o najobičnijem političkom marketingom koji plaćaju građani Podgorice.
Prava Crna Gora će vrlo brzo postati dio vlasti u Podgorici, a kada se to desi bićemo potpuno posvećeni domaćinskom odnosu prema našem gradu. Pokazaćemo šta se i kako radilo u prethodnom periodu i ko je kriv za stanje u Podgorici. Takođe, pokazaćemo kako se rukovodi gradom: odgovorno, stručno i pošteno", kazao je Markuš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније