Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Б.Ч.Ј.

28. 03. 2023. 16:23 >> 16:23

DONACIJA MINISTARSTVU

Glavni grad nabavlja tri minibusa za prevoz đaka

Glavni grad je raspisao javni poziv za kupovinu tri minibusa za prevoz đaka koja će biti donirana Ministarstvu prosvjete. Pricijenjena vrijednost nabavke je 123.966,94 eura.

Vozila će, kako su kazali, posjedovati i manuelnu rampu namijenjenu osobama sa invaliditetom.

"Podsjećamo, iako pitanje organizovanja školskog prevoza nije u nadležnosti lokalnih samouprava, već resornog ministarstva, cijeneći važnost ove teme, Glavni grad je odlučio da na ovaj način pruži podršku prilikom rješavanja ovog problema. Procijenjena vrijednost nabavke tri minibusa iznosi 123.966,94 eura. Vozila će posjedovati i manuelnu rampu namijenjenu osobama sa invaliditetom. Napominjemo, kako Glavni grad nije nadležan za ovu oblast, resorno ministarstvo će odlučiti za potrebe kojih škola će biti korišteni pomenuti minibusevi", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније