Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ A.B. ]

17. 08. 2023. 18:34 >> 19:09
2

SASTANAK U PODGORICI

Šaranović sa mještanima Zagoriča: Vaš problem je i naš

Nova gradska uprava neće okretati glavu od bilo kog problema, jer svaki problem građana Podgorice, je i naš problem, kazao je zamjenik gradonačelnice Danilo Šaranović na sastanku sa mještanima podgoričkog naselja Zagorič.

"Naš je zadatak da odgovorno i posvećeno te probleme rješavamo. To znači da ćemo zajednički riješiti i ovaj, na zadovoljstvo svih", kazao je Šaranović. 

Na sastanku su konstatovani svi razlozi zbog kojih ovo naselje u Podgorici ima višegodišnje probleme sa električnim napajanjem.

Zakazani protest mještana je otkazan, a kako je najavljeno iz PG biroa, dogovoren je i koordinacioni tim koji će činiti predstavnici Glavnog grada, CEDIS-a, Uprave za katastar i državnu imovinu i samih mještana.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније