Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ Krsto Gazivoda, Mreža TVCG ]

04. 10. 2023. 07:40 >> 07:40

PROBLEMI NA STAROM AERODROMU

Komšijama postavili betonske blokove da ne mogu da se parkiraju

Stanari novoizgrađene zgrade na Bulevaru Pera Ćetkovića u podgoričkom naselju Stari aerodrom suočili su se sa velikim problemom: njihove komšije su ih ostavile sa samo 23 parking mjesta, ogradivši betonskim blokovima dio ulice i parkinga.

Jedan od stanara Milan Žugić kazao je za emisiji "Mreža" da su juče ujutru komšije iz zgrade do postavili dva betonska bloka na parkingu, kako komšijski automobili ne bi mogli da prođu. 

"Juče ujutru je to sve urađeno, a pretpostavljam da se čekalo da većina nas stanara pođe na posao. Otkad smo se uselili postoji ovaj problem", dodao je Žugić.

Žugić je ovaj problem, kako kaže, prijavljivao svim nadležnim službama: Glavnom gradu,a  i Komunalnoj policiji.

"Međutim, još niko nije došao, a ja ih sada sve javno molim da dođu i da riješimo ovaj problem. Tvrdim da je ovaj put javno dobro i da služi svima nama", poručio je Žugić. 

On smatra da je blokada parkinga samo kulminacija svega što se dešavalo zadnjih godina u naselju gdje živi.

"Ovdje ima 96 stanova, a ostavljena su nam 23 parking mjesta. Pokušavali smo sve da riješimo ovaj problem, ali nismo uspjeli. Smatram da treba svi zajedno da se udružimo i da konačno riješimo ovaj problem", kazao je Žugić. 

Na pitanje da li smatra da li je kriv investitor ili Glavni grad, Žugić kaže da se o tome može samo nagađati.  

"Dovedeni smo u jako nezavidnu situaciju. Preostaje nam samo još da završimo padobranski kurs i da tako vodimo djecu u školu", zaključio je Žugić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније