Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Б.Б.

05. 10. 2023. 15:57 >> 15:57

TO PODGORICA

Tematski bal pod maskama u subotu na Duklji

Turistička organizacija Podgorice organizuje Tematski bal pod maskama u subotu, 7. oktobra, na arheološkom lokalitetu Duklja. Sve generacije sugrađana i posjetilaca Podgorice očekuje zabavni program sa početkom u 17 sati.

"Dovoljno je da imate bijelo platno omotano oko tijela i da se obogati sa nekim detaljem u boji zlata. Mogu se pridružiti i oni bez maski, jer smo pripremili raznovrstan program. Učestvovaće plesna škola 'Bjuti', biće priređena dječja pozorišna predstava u izvođenju umjetničkog ateljea 'Arlekin', a biće i štafelaja i prilike da slikamo sa Hajdanom Kostić. Na programu je i plesni performans sa Sonjom Vojvodić i prisutne mališane zabavljaće dječji animator Žarko žabac", navela je Nina Pajović Odžić iz TO Podgorica.

TO Podgorica, kako navode, kroz ovakve promotivne aktivnosti želi da skrene pažnju tursta, ali i domaće javnosti na ovaj veoma značajan istorijski lokalitet i ukaže na mnoge načine njegove valorizacije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније