Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.B. [ Portal RTCG ]

25. 12. 2023. 16:45 >> 17:16
Čitaj mi:

PROGRAM ZA UČENIKE

Biblioteka u Podgorici ugostila mališane, podijeljeni slatkiši

Narodna biblioteka „Radosav Ljumović” u Podgorici organizovala je danas program za učenike prvog razreda osnovne škole "Štampar Makarije" i uručila im prikladne poklone.

Dramski kroki za školarce pripremile su koleginice sa Odjeljenja za djecu: Vjera Popović, Mirjana Žiha i Tijana Vukčević.

Pozdravnim pismom Djeda Mraza otvoren je susret mališana sa Ledenkom Zimić, Starom godinom i Novom godinom.

Ova tri junaka Novogodišnje bajke unijela su mnogo smijeha i radosti na licima, kako najmlađih tako i najstarijih gledalaca ove jedinstvene dramske čarolije.

Uz igračke i slatkiše, djeca su dobila i „Crnogorske bojanke”, objavljene u saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније