Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

07. 03. 2018. 17:37 >> 17:33
4

OBRADOVIĆ OCIJENIO

"Poraz DPS-a je pobjeda Berana"

Predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Novica Obradović saopštio je da je porazom Demokratske partije socijalista Berane uistinu pobijedilo, te da odbrana opozicione pobjede u tom gradu dodatno dobija na značaju.

"I po ko zna koji put nakon što dožive nokaut, DPS po principu `lopov na ulici viče držite lopova`, u tragikomičnom stilu, svoju krivicu za poraz prebacuje na druge. I onda slijedi paradoks nad paradoksima: DPS, čiji su najviši državni i lokalni funkcioneri priznali da su šefovi i članovi organizovanih kriminalnih grupa, optužuje nekoga za političku korupciju", kazao je Obradović.

Kako je rekao, na taj način samo pokazuju "da se od sinoćnjeg nokauta još uvijek nisu oporavili, pa su izgubljeni i u prostoru i u vremenu".

"I nevjerovatno je da su ustvrdili kako im dvostruki poraz daje zamajac za predsjedničke izbore. Stvarno treba biti žestoko dezorjentisan kako bi se sa ovakvim kontradiktornim fluskulama izašlo u javnost. Toliko su sigurni u pobjedu njihovog kandidata i toliko ih, kako kažu, ne interesuje kandidat opozicije, da su već neko vrijeme na muci ko bi to uopšte mogao biti. Jasno je i zbog čega. Niko neće iz redova DPSa da svjesno uđe u poraz", saopštio je Obradović.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније