Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

27. 06. 2020. 12:03 >> 12:02

REAGOVALI IZ DPS-A

"Neistina opozicije, niko nema propisanu samoizolaciju"

Gruba neistina saopštena je od strane odborničke manjine koja se nalazi ispred zgrade opštine, da bilo koji od odbornika u skupštinskoj sali ima rješenje o samoizolaciji, kao što se nadamo da takvo rješenje nema nijedan od odbornika koji iznose ovakve neistine, saopštili su iz budvanskog DPS-a. Riječ je, kako navode, o još jednoj obmani.

"Očigledno su napokon priznali sebi ono što znaju svi koji su savladali operacije sabiranja i oduzimanja, da je 17 više od 16. Kada su se već pozvali na odluke NKT, pozivamo ih da se pridržavaju fizičke distance, i da svoje pristalice poštede rizika, novim pozivima na javna okupljanja", navodi se u saopštenju DPS.

Aktuelna dešavanja u Budvi pratite OVDJE

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније