Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 11. 2020. 14:47 >> 14:47

BEČIĆ

"Skupština će raditi na poboljšanju položaja OSI"

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić izrazio je spremnost da novi skupštinski saziv, kroz zakonodavne i nadzorne aktivnosti, pruži doprinos unapređenju položaja osoba sa invaliditetom. On se danas sastao sa predstavnicima NVO Savez udruženja roditelja djece i omladine sa teškoćama u razvoju „Naša inicijativa“, Milisavom Koraćem, izvršnim direktorom i Slobodanom Vukovićem, predsjednikom Upravnog odbora.

"Sastanak je bio prilika za razgovor o položaju djece i mladih sa smetnjama u razvoju i članova njihovih porodica u crnogorskom društvu, kao i o poteškoćama sa kojima se suočavaju u ostvarivanju svojih prava", saopšteno je iz Skupštine.

Konstatujući prepoznatljivu ulogu Saveza i njihov posvećen rad, predsjednik Bečić izrazio je spremnost da novi skupštinski saziv, kroz zakonodavne i nadzorne aktivnosti, pruži doprinos unapređenju položaja osoba sa invaliditetom.

On je iskazao otvorenost za nastavak i intenziviranje saradnje, posebno na nivou nadležnih skupštinskih radnih tijela.

Predstavnici udruženja čestitali su Bečiću na izboru za ovako važnu funkciju i upoznali ga sa aktuelnim projektima, izrazivši očekivanje da će dobra saradnja sa Skupštinom Crne Gore biti nastavljena i u predstojećem periodu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније