Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 02. 2021. 22:20 >> 22:31
5

DEMOKRATE

Oslobađamo institucije od devastacije DPS-a

Iz Demokratske Crne Gore su večeras poručili kako odbacuju, kako kažu, sve manipulacije i neistinite navode Demokratske partije socijalista.

Nikšićki DPS je ranije saopštio kako zahtijeva da se rasvijetle sve okolnosti napada na aktivistu koalicije "Za budućnost Nikšića" Luku Trebješanina, budući da događaj, kako su kazali, obiluje veoma sumnjivim okolnostima.

Član Demokrata Marko Mitrović saopštio je da su ti navodi sračunati radi urušavanja ugleda institucija koje se napokon oslobađaju i pametno oporavljaju od njihove trodecenijske devastacije, o kojoj će, kako dodaje, i nadležni organi zauzeti zvanične sudove.

"Krajnje je licemjerno da podvalu i neistinu pokušava plasirati ona partija čija je politička perjanica bivši direktor Ilija Ašanin koji je nečasno, i suprotno Hipokratovoj zakletvi, lažirao stepen povreda prebijenih maloljetnika kako bi se izbjegla pravna odgovornost policijskih službenika koji su ta zlodjela činili u ime te partije”, naveo je Mitrović.

Kako je dodao, činjenicu da je lažirao stepen povreda tih osoba nije utvrdila ova ili ona partija, već je to utvrdila zvanična državna institucija zaštitnika za ljudska prava i sloboda Crne Gore.

“Gospodo iz DPS-a, šta očekujete od nadležnih ljekara? Je li da lažiraju kao što su lažirali vaši partijski ljekari i eksponenti? E pa to je vrijeme prošlo i moraćete se pomiriti s tim. Lice je primljeno je na odjeljenje hirurgije radi opservacije kao što je praksa u našoj bolnici uvijek kad se radi o povredama zadobijenim u saobraćajnim udesima ili nasilnim putem”, poručio je Mitrović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније