Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 04. 2021. 16:44 >> 16:44
3

REAGOVANJE KOALICIJE

"Partija pohare pokušava da zamaže oči Novljanima"

Partija pohare pokušava da zamaže oči građanima navodnim pozivom nekom da odgovara. Ali, prevarili su se. Vrijeme odgovornosti, na sreću građana, jeste došlo i to - došlo da ostane trajno, ali će odgovarati oni koji su priredili nebrojena višedecenijska nepočinstva, saopštili su danas iz Koalicije "Ni lijevo, ni desno, pravac Herceg Novi".

Oni su, u odgovoru na saopštenje DPS-a, naveli da je toj partiji nerješiv problem što su Demokrate osnovane, kako navode, bez jednog jedinog centa na bilo koji način kompromitovanih para.

"Toliko nepočinstava su priredili ovom društvu da im je prosto nemoguće zauzeti bilo kakav konstruktivan pristup koji se temelji na činjenicama, pa je pokušaj da javnost ubijede u neku izmaštanu verziju stvarnosti u kojoj su svi kao oni - korumpirani i nepošteni - sve što im preostaje. Naravno, sve to bi bilo naivno kad bi bilo jedino što rade. Paralelno s jeftinom glumom zabrinutosti za interese građana, u poznatom im maniru, podmuklo, pljačkaška družina konstantno diže tenzije i lažima sukobljava ljude. Za sopstveni interes i dalje bi, da im kako može biti, da lome i ponižavaju čovjeka, da mu diraju u ono najvrjednije i najsvetije, a sve u cilju pokušaja odbrane svog nelegalno stečenog kapitala. Igra je to koju su građani prozreli, i koja više nikada u Crnoj Gori neće uspjeti", piše u reagovanju.

Dodaju da nijesu poslušnici bilo kojeg formalnog ili neformalnog centra moći.

"Znaju da nikad nećemo služiti mafiji i da s nama oko toga nema ni razgovora. A najveći im je problem što ne vodimo politiku od danas do sjutra, ne trgujemo interesima građana i države i što, nepristajući na jeftini cirkus nacional-šovinizma, razaramo koncept u kojem mafija može od građana da radi šta želi i kako želi. Partija pohare pokušava da zamaže oči građanima navodnim pozivom nekom da odgovara. Ali, prevarili su se. Vrijeme odgovornosti, na sreću građana, jeste došlo i to - došlo da ostane trajno, ali će odgovarati oni koji su priredili nebrojena višedecenijska nepočinstva. Baš kako su im građanke i građani poručili 30. avgusta, pa ih dobronamjerno podsjetili u Nikšiću, a sada će im u Herceg Novom to nedvosmisleno potvrditi", dodaju iz koalicije. 

DPS-u poručuju: 

"Da se opuste i nastave da ne brinu za građanke i građane Herceg Novog, kao što nikada i nisu: ljudi su to slobodni, časni, koji su se uvijek umjeli oduprijeti vašim lažima i prevarama. I tu je vaš problem, ali to svi odlično znamo. I zato se zabavljamo odgovarajući vam."

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније