Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 06. 2021. 16:32 >> 16:52
2

BOGDANOVIĆ-ČANAK

CG će prebroditi težak period i opet bili lider

Crna Gora će prebroditi težak period i opet biti lider u evroatlantskim integracijama, ocijenjeno je tokom susreta generalnog sekretara DPS-a Aleksandra Bogdanovića i lidera Lige Socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka.

Bogdanović i članovi Predsjedništva DPS-a su na radnom ručku na Cetinju ugostili Čanka, lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine i jednog od, kako kažu iz DPS-a, prvoboraca za uspostavljanje prijateljskih odnosa između Crne Gore i Srbije.

Razmijenjena su, kako kažu, mišljenja o trenutnim crnogorsko-srpskim odnosima, kao i o političkoj situaciji u regionu.

"Zajednički zaključak je da se nakon izazovnog perioda nazire pobjeda građanskog i evropskog koncepta u Crnoj Gori i da će, kao što je bilo do avgusta 2020. godine, naša država opet biti predvodnik u evroatlantskim integracijama, uz svesrdnu pomoć Srbiji na tom putu", kazali su iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније