Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 07. 2021. 19:39 >> 19:47
3

KNEŽEVIĆ

"Rezolucija o Pivi i Velici zakašnjela inicijativa"

Predložena Rezolucija o genocidu u Pivi i Velici, koju je Demokratska Crna Gora uputila u skupštinsku proceduru, zakašnjela je inicijativa, koja sadrži elemente pokajništva zbog usvajanja Rezolucije u Srebrenici, ocijenjeno je iz Demokratskog fronta (DF).

Jedan od čelnika DF-a Milan Knežević kazao je za TVCG, da se u tom političkom savezu neće baviti nikakvim inicijativama koalicionih partnera, dok se ne riješi aktuelna politička kriza.

Iako je iz Demokratske Crne Gore saopšteno da očekuju da predloženu rezoluciju podrže svi poslanici, kakav će biti stav ostalih partija TVCG nije uspjela da sazna.

Iz DPS-a je rečeno da će se o predlogu Demokrata izjasniti kada se upoznaju sa sadržinom Rezolucije.

Iz Bošnjačke stranke su kazali da će jasan stav imati kada to pitanje bude na dnevnom redu.

A komentar TVCG nije mogla dobiti ni od SDP-a, SD-a i Građanskog pokreta URA.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније