Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Nova.rs ]

25. 07. 2021. 20:22   >>  20:22 17

CAREVIĆ

"Kandidovaću se za predsjednika države"

Predjsednik Opštine Budva Marko Carević kazao je da će se, ako bude volje u narodu, 2022. godine kandidovati za predsjednika države.

On je u intervjuu za Nova.rs kazao da voli izazove i sluša glas naroda.

"Ako narod bude tražio, spreman sam da se kandidujem. Do ulaska u politiku imao sam savršen život, a onda sam morao da branim svetinje i da pomognem ovom društvu", rekao je Carević.

U politiku je, kako je kazao, ušao ostvaren, moralno i materijalno i kada izađe iz nje posvetiće se porodici i svom poslu.

"Nikad nisam uzeo platu gradonačelnika, niti planiram. Sve dajem u dobrotvorne svrhe, sam plaćam svoje dnevnice i putne troškove. Nikad se nisam borio da budem jači od države, samo da poštuju moj rad i doprinos ovoj zemlji. Dobitnik sam ordena Svetog Save drugog reda, koji mi je uručio blaženopočivši patrijarh Irinej, za doprinos u obnovi svetinja. Ne volim politiku, ali to je jedini način da se nešto zaista uradi i promijeni. Ako me predlože za kandidata, prihvatiću", poručio je Carević za Nova.rs.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније