Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

03. 12. 2021. 15:33   >>  16:56 8

SJEDNICA SKUPŠTINE

Od 13. decembra o budžetu, smjeni Vlade...

Pred crnogorskim poslanicima na sjednici koja počinje 13. decembra naći će se 65 tačaka dnevnog reda, odlučeno je na sjednici Kolegijuma predsjednika Skupštine. Najveći broj tačaka odnosiće se na budžet, a raspravljaće se, između ostalog, i o inicijativi opozicije za smjenu Vlade.

O svim pitanjima, poslanici će se izjasniti krajem mjeseca, najavio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

“Vjerujem da će rezultat toga biti lijepe vijesti za građane Crne Gore u susret novogodišnjim praznicima. Postoji čitav niz predloga zakona koji su u interesu svih građana, koji su iznad politike i partija i koji treba da obezbijede bolji položaj i srećna vremena poslije novogodišnjih praznija”, kazao je Bečić.

On vjeruje i da će ti zakoni dobiti podršku u Skupštini.

"Vjerujem da ćemo imati značajan stepen saglasnosti oko ovih pitanja koja život znače", zaključio je Bečić.

Druga tačka dnevnog reda je budžet za 2022.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније