Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

17. 01. 2022. 14:47 >> 14:48

REAGOVANJE

SD za svaku inicijativu koja vodi iz krize

Socijaldemokrate podržavaju svaku dobronamjernu inicijativu koja Crnu Goru vodi ka izlasku iz političke i institucionalne krize u kojoj se naše društvo nalazi, saopšteno je iz te partije nakon današnje ponude koalicije Crno na bijelo za stvaranje manjinske vlade.

“Zajednička spoznaja o potrebi postizanja najšireg mogućeg evropskog dogovora, kao i društvena kohezija u vremenu izraženih podjela, ideal je kome smo od osnivanja posvećeni. Preduslov za ostvarivanje takve evopske vizije je programska saradnja građanski orijentisanih partija”, navodi se u saopštenju SD-a. 

Sa svima onima koji građansku suprostavljaju nacionalističkoj, a sekularnu teokratskoj Crnoj Gori i koji ne dovode u pitanje njenu evropsku i evroatlantsku postojanost i perspektivu, SD nudi partnerstvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније