Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

17. 01. 2022. 18:38   >>  18:40 4

LIBERALNA PARTIJA

"Podržaćemo smjenu Vlade, većina shvatila da CG tone"

Liberalna partija saopštila je da će podržati smjenu ove Vlade u Skupštini Crne Gore na prvoj narednoj sjednici. "Kako inicijativa za smjenu Vlade čiji smo bili potpisnici prošlog mjeseca nije dobila potrebnu većinu, iskazujemo zadovoljstvo što je, nedugo zatim, većina poslanika ipak shvatila da je to jedino rješenje za Crnu Goru", poručuju iz LP.

Iz Liberalne partije ističu da se već godinu i po dana Crna Gora nalazi se u stanju haosa, nesigurnosti, njom vlada amaterizam, neznanje i nepotizam neviđenih razmjera.

"Uz sve to, Crna Gora stavljena je na milost i nemilost tuđim interesima a njena Vlada služi u korist sopstvene štete, urušavajući kompletan sistem, privredu, ekonomiju ali i spoljnu politiku i ugled Crne Gore, kako bi sve to lakše, na tacnu, ispostavili svojim nalogodavcima i šefovima", navode iz LP.

Preduboko je, kako kažu, već potonula i posrnula Crna Gora da su u obavezi da podržimo svaki potez koji će zaustaviti to posrnuće i dati nadu da se naša država može vratiti na put demokratskih, građanskih i modernih društava.

"Liberalna partija uvijek je na prvo mjesto, ispred partijskih, ličnih ili bilo kakvih partikularnih, postavljala interese Crne Gore. Pozivamo i sve partije iz opozicije, građanski i proevropski orijentisane, da slijede takav primjer i odogovorno se odnesu prema vremenu koje dolazi. Crna Gora je pred velikim iskušenjima a građani očekuju od nas mnogo", zaključuju iz Liberalne partije.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније