Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

22. 01. 2022. 07:08 >> 07:11

PROGRAM PRISTUPANJA EU

Javna rasprava prošla bez ijedne sugestije

Tokom javnih konsultacija o Nacrtu Programa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji od 2022. godine do 2023. godine Vladi nije pristigla nijedna sugestija. To se navodi u izvještaju o javnoj raspravi povodom Nacrta Programa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji, koji je objavljen na sajtu Vlade,

Kancelarija za evropske integracije u Kabinetu predsjednika Vlade objavila je javni poziv za konsultovanje zainteresovane javnosti povodom izrade Nacrta programa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji od 2022. godine do 2023. godine. 

Kako se tvrdi, javni poziv za konsultovanje zainteresovane javnost trajao je 15 dana, počev od 30. decembra 2021.godine, sproveden je u formi dostavljanja inicijativa, predloga, sugestija i komentara u pisanom ili elektronskom obliku. 

"Nakon isteka roka za konsultacije, konstatuje se da nije bilo zainteresovanih subjekata u postupku konsultovanja javnosti, odnosno da u predviđenom roku na adresu Kancelarije za evropske integracije, u pisanom ili elektronskom obliku, nijesu upućene inicijative, predlozi, sugestije ili komentari", navedeno je u dokumentu Vlade. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније