Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

23. 02. 2022. 14:53 >> 14:55
3

DPS PRIJESTONICE

SDP-u bitnije fotelje od Cetinjana

Dešavanja prije i nakon lokalnih izbora u Prijestonici su pokazala da je kolegama iz SDP-a preči i bitniji lični i partijski interes od interesa Cetinja i Crne Gore, saopšteno je iz cetinjskog DPS-a.

“Nakon svih naših pokušaja i ukazivanja na potrebu da se okupe zajedničke snage u cilju očuvanja temelja Crne Gore, koji su ugroženi od strane negatora naše države i njihovih sljedbenika, SDP se na Cetinju ispriječio svemu tome i odlučno rekao - NE", kau iz DPS-a. .

Podsjećaju da je DPS nakon raspisivanja lokalnih izbora ponudila formiranje crnogorskog bloka “čiji dobar izborni rezultat bi bio odličan podstrek i primjer da se taj model primijeni i na narednim parlamentarnim izborima”.

“To bi izvjesno je, bio snažan zamajac koji bi rezultirao oslobađanjem naše države od pokoravanja velikosrpskim nacionalizmom koji je Crnu Goru zapljusnuo od 30. avgusta 2020. Godine”, navodi se u saopštenju.

Međutim, kako dodaju, partnerima iz SDP-a preče su bile fotelje i funkcije.

“Kada se od te i takve izdaje prvaci cetinjskog SDP-a nijesu mogli opravdati, napadali su čak i one slobodne intelektualce koji su uvijek bili prepoznati kao odbrana do velikosrpskih državnih interesa, i istinski borci za opšte dobro građanske i antifašističke Crne Gore”, navodi se u saopštenju

Sada i Cetinjani i svi drugi građani , kako kažu iz DPS-a, vide da je SDP obmanjivao crnogorske građane kada je u kampanju krenuo sa Belvedera.

“Ali sva ova dešavanja su potvrdila da je DPS jedini siguran i nepokolebljiv bastion Cetinja i istinski čuvar građanske i evropske Crne Gore. Mi ćemo uvijek Cetinjem šetati uzdignuta čela jer ga nikad nijesmo prodali niti ćemo to ikad uraditi ni Cetinju niti Crnoj Gori”, zaključio je Odbor DPS Prijestonice.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније