Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

25. 03. 2022. 13:49   >>  13:51

DEMOKRATE

"Naružavanje bilborda nije način da se dođe na vlast"

Demokratska Crna Gora saopštila je da je srušen i nepopravljivo oštećen mini-bilbord njihove partije u Beranama, u Beranselu. Poručili su da vandalski činovi rušenja i naružavanja njihovih bilborda nije način da se dođe na vlast.

"Jasno je da je nervoza naših političkih konkurenata kako se primiče izborni dan i sud javnosti od kojeg žele da pobjegnu ogromna, ali vandalski činovi rušenja i naružavanja naših bilborda nije način da se dođe na vlast ili, ako to rade oni koji su sa obje noge zagazili u političku izdaju, da se održe na vlasti", poručili su iz Demokratske Crne Gore.

Kako ističu, "znaju i oni “junaci” koji su udarili na bilbord, na taj način udarajući na lik koji je na bilbordu, da pokušavaju da spriječe neminovno – da upravo Damjan Ćulafić, daleko najbolji nosilac od svih izbornih lista koje su predate za učešće na izborima u Beranama, postane predsjednik Opštine Berane".

Poručuju im: "vidimo se u nedjelju na narodnom sudu, pa ćemo izbrojati glasove onih koji podržavaju ljude prošlosti i one koji su bili spremni da izdaju, ali i sve one koji zaokruže broj 2 i ljude koji nikad nijesu i neće izdati".

"Olovka će biti najbolji odgovor na ovakve primitivne i anticivilizacijske činove", zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније