Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

02. 04. 2022. 12:51 >> 12:53
3

KRIVOKAPIĆ

Mjesto Zapadnog Balkanu u EU, potreban održiv investicioni plan

Premijer u tehničkom mandatu Zdravko Krivokapić rekao je da ukrajinska kriza treba da bolje otvori oči Evropskoj uniji kada je u pitanju zapadni Balkan, te da bude omogućen investicioni plan a da se region približi evropskom savezu. On je održao predavanje na Univerzitetu Oksford na temu „Politika i etika”, a video snimak predavanja objavljen je na Youtube kanalu Vlade.

Govoreći o unutrašnjim politički dešavanjima, Krivokapić je rekao da Skupstina ne mora da bude zakazana do jula.

"I onda je najteže ovoj vladi jer ona mora da funkconiše a niko je ne podržava. Opredijelio sam se za prmjene Kada zelite radikalne promjene, imacete samo neprijatelje", poručio je Krivokapić.

On je rekao da ukrajinska kriza treba da bolje otvori oci EU o zapadnom Balkanu.

"Da EU konkretnim projektima približi zapadni Balkan. Nama treba brz, primjenjiv investicioni plan", kazao je crnogorski premijer.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније