Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

04. 04. 2022. 11:55   >>  11:56 2

PREDSJEDNIŠTVO PARTIJE

"Prava CG će svrgnuti manjinsku vladu ako dođe do nje"

Ukoliko dođe do manjinske vlade, Prava Crna Gora će sa građanima raditi na pritisku koji će svrgnuti, kako su naveli u saopštenju, neustavnu i nedemokratsku vlast i istrajaće na toj politici sa građanima sve do raspisivanja izbora, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva partije.

“Ukoliko se odluče da na neustavan način preuzmu vlast, Prava Crna Gora će sa građanima organizovati korake za svrgavanje takve vlasti, koji će u jednom ili drugom trenutku uroditi plodom, jer nije bilo davno kada je DPS pokušao na sličan način da preuzme lokalnu vlast u Budvi, pa svi znamo koliko su oni danas daleko od prilaska svakoj vlasti u toj opštini bez obzira na druge probleme”, navodi se u saopštenju.

Oni su kazali da je Prava Crna Gora jedini pravi pobjednik lokalnih izbora u Beranama,

“Između ostalog, jer je odličnim rezultatom došla u poziciju da direktno utiče na isključivanje SNP-a iz lokalne vlasti i direktno kažnjavanje te partije zbog potpisivanja Memoranduma”, saopšteno je iz te partije.

Kazali su da Prava Crna Gora spremno čeka izbore u 14 crnogorskih opština i ti izbori su prioritet u narednom periodu, sa posebnim naglaskom na Podgoricu. 

“Naša je obaveza da energiju i odličan rezultat iz Berana prenesemo na izbore u Glavnom gradu i 13 drugih lokalnih izbora i da naš rezultat još jače unaprijedimo u ovom izbornom ciklusu, u kome će DPS doživjeti totalni fijasko, kakav je doživio na svim lokalnim izborima od 30. avgusta 2020. godine”, navodi se u saopštenju.  

Osim toga, Prava Crna Gora u ovom izbornom procesu očekuje da svi jednako požrtvovano rade na istiskivanju sa političke scene onih snaga koje rade na formiranju manjinske vlade, ali i svih politika koje su nedorečene prema tom konceptu i konceptima koji podrazumijevaju DPS na ovaj ili onaj način.

“Jedino časno rješenje i put ka stabilnosti i građanskom miru predstavljaju vanredni parlamentarni izbori”, saopštili su iz te partije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније